Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για προϊόντα και όχι για υπηρεσίες (π.χ. χρόνο κάρτας SIM)

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beesmonitor.com συνεργάζεται με την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την υπηρεσία πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής λογαριασμούς:

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR52 0172 7100 0057 1007 8623 387

Όνομα δικαιούχου: ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΜΑΪΔΗ

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να ακολουθήσετε την αντίστοιχη επιλογή στην συμπλήρωση της παραγγελίας σας και ακολούθως να καταθέσετε το ακριβές ποσό στον παρακάτω λογαριασμό. Επίσης για να επιταχύνετε την αποστολή της παραγγελίας σας φροντίστε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@beesmonitor.com.

Προσοχή: Κατάθεση ποσού από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα επιβαρύνει εξολοκλήρου τον αγοραστή με τα έξοδα της μεταφοράς ποσού από την δική του Τράπεζα στον Τραπεζικό Λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ  που φαίνεται ανωτέρω. Σ’αυτές τις περιπτώσεις ο αγοραστής οφείλει να επιλέξει την πλήρη επιβάρυνση του με τα έξοδα τόσο της δικής του τράπεζας όσο και τα οποιαδήποτε άλλα έξοδα προκύψουν πέραν του ποσού της αγοράς όπως αυτό εμφανίζεται στην παραγγελία του. Αντίστοιχα σε επιστροφή ποσού χρημάτων σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ο αγοραστής επιβαρύνεται όλων των εξόδων της διατραπεζικής συναλλαγής. Σε παρόμοιες περιπτώσεις που ο ανωτέρω όρος δεν είναι κατανοητός και προς αποφυγή χρεώσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας πριν να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε στην εκταμίευση του ποσού της αγοράς.

Pay Pal (Δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν)

Το PayPal εκτελεί την επεξεργασία των πληρωμών για να ολοκληρωθεί η πώληση.